Hvad er ernæringsmæssige touch screen briller?

I en ikke-så-fjern fremtid, vil de teknologiske fremskridt være så avancerede, at briller vil have integrerede edb-systemer og forbrændingssystemer, og alle de andre af dem vil blive knyttet til mindre, touch screen flydende krystal skærme i forskellige former, størrelser og pixels. Bestemt, som det forskud, vil det blive billigere, og selv fælles at se en computer i hænderne på studerende i klasseværelset, hospitalet, eller kontoret.

Virker det som science fiction? Det er muligt, at vi om et par år vil have integrerede computersystemer indlejret i brillerne på hver person på planeten. Det er en masse bananer, vi bliver nødt til at se i løbet af de næste par årtier. I mellemtiden vil der stadig være computere på servere med forbindelser til alt. Selv i fremtiden vil computere stadig blive brugt som fremragende læringsværktøjer. Men fordi de inkorporerer så meget i vores liv, bliver det svært at ignorere dem. computere vil kræve vedligeholdelse, og efterhånden som teknologien skrider frem, vil disse maskiner blive stadig vanskeligere at bruge.

Personlige computere vil ikke være i stand til at opfinde tid, og de vil heller ikke være i stand til at kompilere betydelige mængder data, som du kan behandle rettidigt. Men personlige computere vil gøre det grundlæggende, såsom at gemme en fil, udskrive og læse filen. De vil også være i stand til at sende faxer til kontoret og gøre tekstbehandling. Disse opgaver er langt lettere end de computere, der komponerede verdens første transgene computer, Spotona. Computere bruger stadig Word og Excel og sender jævnligt mails til hjemmet. Maskinerne vil også udføre nogle fotobehandling, hvilket stadig er uønsket i sig selv.

Selvfølgelig har der altid været behov for personlige computere i hjemmet. Det bruges endda i mange e-mail-konti i disse dage. De fleste mennesker bruger deres pc’er i trykkerier eller andre flerbrugerarbejdsmiljøer. Det er her, du finder stationære computere, bærbare computere og endda iPad-pc’er i disse dage. Selvfølgelig skal du stadig bruge et kreditkort til at betale for alt. Der vil stadig være maskiner, der understøtter USB-udskriftsjob, serigrafi og forskellige andre typer telekommunikationsfirmaer. Der vil stadig være scannere, regnemaskiner og lignende, ligesom der stadig er seambers, både og personlige biler. Stigningen i brugen af computere vil som et stykke teknologi føre til fremskridt inden for underholdning. En af de mest bemærkelsesværdige opfindelser, som mange mennesker stadig juble, er den personlige digitale assistent, eller PDA. PDA har et tastatur, touch screen, mikrofoner og forskellige kameraer. Glem alt om at kaste en snor om skulderen. Du kan få alle dine kontaktlinser i dine kopper og læse dine e-mails på toget, mens gnaven. Den dag kan komme, hvor vi ikke får brug for kuglepenne og blyanter.

Jeg så for nylig, at folk brugte det nye operativsystem, Windows Vista, på deres smartphones, hvilket er en interessant udvikling. Det er dejligt, at Microsoft endelig har gjort, i mangel af bedre sætning, en desktop operativsystem, der er mere tilgængelig. Det er ikke så slemt. Det nye operativsystem har gjort det muligt at bruge Wikipedia på alle dine stationære pc’er. Vista indeholder også komponenter, der er nødvendige for at hjælpe med at skabe musik på bærbare enheder som mobiltelefoner og PDA’er.

Lyder interessant? Det gør det! Det er virkelig en spændende tid, og de softwareapplikationer, du kan finde for at hjælpe dig med det, er fremragende. En anden fordel ved Vista er, at det understøtter PoBox, en online klassificeret tjeneste, der har en gratis, hvis noget begrænset, bibliotek. Det er virkelig godt, hvis du nyder at spille online spil. Du kan arrangere spil med andre personer eller organisere dem efter din egen tidsplan. Der er alle slags applikationer, du kan finde online for at hjælpe dig med at styre din tid. Dette gør det langt nemmere at finde de ting, du har brug for, når du har et frit øjeblik.

Der er stor fare for, at teknologijob forsvinder fra jordens overflade, efterhånden som tiden går. Vi mister de ting, vi skaber. Men jo mere vi skaber, skaber og skaber, jo stærkere bliver den forbindelse, vi smedede. Derfor bør vi værdsætte de ting, der er skabt, og give dem videre til fremtidige generationer. Der er mange måder at gøre dette på. Måske du kunne låne fra en ven, og abonnere på en encyklopædier, eller indsamle vinylplader til at udvide din musikalske smag. Måske kunne du slutte dig til et band, eller etablere dit eget band. Det ville være en skam at lade disse ting samle støv i nogle lossepladser. Du kan gøre brug af disse: – men tilføj dine egne skatte til dem.

Skriv kommentar