SEO – 4 trin til at mestre processen

Din virksomhed skal være opført i søgemaskiner for at få større synlighed. Et par blogindlæg kan give dig nogle indledende resultater. Men hvis du leder efter det store G, bør SEO være din højeste prioritet.

Samurai, MetaCrawler, EzineArticles og andre populære værktøjer kan hjælpe dig med at komme i gang i søgemaskineoptimeringsprocessen. Men disse værktøjer vil ikke fungere på lang sigt. For at markedsføre dit produkt effektivt, skal du lære at forske søgeord og bruge optimering teknikker på dit websted.

Denne artikel vil diskutere de 4 skridt, jeg tager for at rangere på store søgemaskiner.

1. Se efter centrale sætninger og søgeord.

Før du kan begynde at tænke på at skrive indholdet på dit websted, skal du først identificere de bedste søgeord. Medtag dine søgeord i hver artikel. Du bør bruge dit mål søgeord på mindst tre gange i et blog-indlæg.

2. Brug søgeord til at gøre dit indhold meget relevant.

Det næste trin efter at have valgt de rigtige søgeord er at sikre, at dit indhold har relevans. Indholdet skal være tilgængeligt for alle og bør give de resultater, de ønsker. Undgå at bruge ekstremt konkurrencedygtige søgeord. Du kan også gøre brug af lang-hale søgeord. Nøgleord med lang hale er ord, der indeholder mellem 4-6 ord.

3. 2. Oprette en nøgleordsvenlig titel

Nu hvor du har identificeret de rigtige søgeord, er det tid til at oprette en titel, der er nøgleordsvenlig. En titel, der fanger opmærksomhed fra dit publikum, er, hvad du ønsker. Brug nøgleord til din fordel, når du skriver titler. Opret en titel for at tiltrække læsere, hvis du skriver et essay.

4. Skriv søgeordsrigt indhold.

Når du har oprettet et søgeord rige titel, er det tid til at begynde at skrive dit indhold. I det første afsnit skal du sørge for at medtage dine søgeord. Fortsæt derefter med at bruge de samme nøgleord i de efterfølgende afsnit.

Det er også en god ide at medtage nøgleordene i slutningen af hvert afsnit. Du skal sikre dig, at teksten flyder naturligt. Undgå at bruge nøgleord, der er for stærke.

SEO handler ikke kun om søgeord fyld. Et søgeord-rige blog-indlæg vil ikke hjælpe dig rang højere på søgemaskiner. Skrivning fagfolk ofte forsøger at gøre deres indlæg mere søgemaskine-venlige ved udstopning dem med søgeord. I virkeligheden fører dette faktisk til, at blogindlæg rangeres lavere. Besøgende bør finde dit indhold let tilgængeligt. Blogs bør medtage de primære søgeord i deres tags.

En anden mulighed er at bede om hjælp fra sociale netværkssider for at øge trafikken og synligheden til din blog. Du kan oprette flere konti på sociale medier og sende dine bloglinks overalt. Sociale medier er et godt sted at få organiske backlinks. Dit websted kan udstyres med mange delingsknapper på sociale medier, der giver dine besøgende mulighed for at dele indholdet over hele verden.

Placer dine ankertekstlinks med ankerord, der er rige på nøgleord, i indholdet. Hvis du udgiver i sitemapfilen.xml webstedstilknytningsfil, skal du oprette hyperlinks til andre sider. I ankerteksten skal du medtage nøgleord, der vil hjælpe dit websted med at rangere højere i søgemaskiner.

Sekundære faktorer

DinSecondary faktor

Dit primære søgeord bør ikke matches af mere end to sekundære søgeord. I blogindlæg, der promoverer onlinebutikker, bør søgeord som online butik og onlinemarked medtages.

Oprette websider

Din hjemmeside skal være godt designet, med unikt indhold og nem navigation. Ved at oprette flere sider kan du øge trafikken på dit websted.

Skriv artikler.

Dine vigtigste søgeord bør bruges til at skabe informative artikler, og de bør offentliggøres på din hjemmeside. Du kan også oprette trafik til dit websted ved at oprette indvendige sider.

Bed om indsendelser.

Du skal sørge for, at din overskrift indeholder nøgleord. Spørg webmastere om links, og dette vil hjælpe dig med at få god trafik.

Sørg for at holde dit indhold opdateret.

Udstationering af det samme indhold flere gange om dagen vil ikke give dig mere trafik. Du kan tiltrække trafik af høj kvalitet ved at dele unikke og nye fakta. Sørg for at tilføje originalt indhold til dit websted og holde det opdateret. Dette er, hvad søgemaskinen foretrækker.

Indsendelse af dit websted til søgemaskiner vil være enkel, hvis du bruger ovenstående tips. Vi er nørder. Det tager tid at indsende en hjemmeside til søgemaskiner. Det viser søgemaskiner, at dit websted er aktivt, og du har indsendt det. Det vil imponere nye kunder. Hold dit websted opdateret og søgemaskinevenligt.

Undgå Flash.

Undgå Flash, lyd og video på dit websted.

Du kan angive alt-mærker til billeder.

Skriv kommentar