Beskyt startkonfigurationen

Hvad kan en meddelelse sige, der varierer fra computer til computer?

Forskellige programmer og opgaver varierer, når du starter en computer. Der er snesevis af varer, der kan starte op i løbet af dagen. Undgå at starte mange af disse programmer. Vælg i stedet kun nogle få vigtige.

Hvis du tilpasser startkonfigurationen, kan du øge produktiviteten, når du starter computere. I stedet kan du udføre én opgave ad gangen.

briefing dig selv om, hvad der kan være opstart poster er meget vigtigt. Dette skyldes, at der muligvis findes en årsag til, at du ikke starter, hvis et af disse elementer mangler på listen. Du vil gerne finde ud af, hvilke varer der bruges regelmæssigt, især hvis der er mere end 3 varer.

Hvis du bruger forskellige computere, er det også nødvendigt at orientere dig om, hvilke emner der er tilgængelige for dig med hver. Må ikke basere din beslutning udelukkende på computerens specs, men også på de spil og programmer, du bruger.

Hvert program, du installerer, vil fortælle din computer grundlæggende ting om det, såsom dens version og en kort beskrivelse. Installer den højeste version af disse, hvis den stadig passer til computerens RAM.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke elementer der kan gøre computeren langsommere, skal du starte med starterne på computeren.

-Sikre Ethernetials

Et Ethernet-kabel er et kabel, der gør det muligt at kommunikere data fra én computer til en anden via en angivet sti. Et Ethernet-kabel kan laves fra en ledning eller en enhed, f.eks.

Når du konfigurerer Ethernet-kablet, skal du følge producentens anvisninger. Der er standard Ethernet-kabler og Adaptra Ethernet-kabler. Når du bruger førstnævnte, skal du slutte enheden til den åbne port på computeren på en måde, så den ikke forstyrrer de andre enheder i computeren.

Tænd kablet, og tag stikket ud af computeren ad gangen. Sørg for at gøre dette på en måde, så det ikke forstyrrer de andre enheder, der er i brug.

-Computerkabel

Computerkablet er det, der gør det muligt at oprette LAN-forbindelse til World Wide Web. Computerkablet kommer normalt i form af en vægmontering. Hvis computeren ikke har en vægmontering, kan du bruge et stik.

-Lydkabel

Hvis du bruger hovedtelefoner eller en anden type lydenhed, skal du bruge et lydkabel. Lydkablet kan laves af cd’er, plast-dvd’er eller stereostik.

-Dvd-drev

Hvis du har en dvd-brænder, skal du bruge et cd- eller dvd-drev. Typer af brænder (cd-brænder er meget vigtigt, hvis du har en cd-drevet computer, mens du brænder en dvd)

– Spillere

gamere kræver en bedre løsning til brænding af deres cd’er (kun brænder kan give den højeste ydeevne ikke CD-brænder)

-Prosumer

En pc er en forbruger / forretningsmand strengt brugt.

-Gør-det-selv

Denne brugergruppe har fundet et svar på alle behov. Dens “software på en disk”, som er i stand til at abstrakt de fleste software-programmer og data fra disken til at tilbyde det som software, som de kan køre på computeren.

– Typisk PC

Bortset fra cd-brænder, andre pc’ er almindeligt anvendt til multimedier omfatter:

-printer

-berøringsskærm

-Video tolk

-brugerdefineret tastatur

-anvendelser til lyd og videooptagelse

-Laptop

Ofte kan denne computertype også kaldes Multi Media PC, bruges til følgende:

-Tredje generation (3G)

Tænk på denne computertype som havende kraften i et stort skrivebord, men med hensyn til funktionalitet, en bærbar computer. Således er dette den computertype, der bruges af de fleste individer.

-Integreret (3G)

Denne computertype er svaret på multimediekraften og er den computertype, der bruges af de fleste personer, der ejer multimedieenheder, såsom MP3-afspillere, iPods, PSP, Mp4-afspillere osv.

– I andre tilfælde

Disse er ualmindelige typer af computer designet primært til at spille spil, styre data, skabe data, behandling design, osv.

– Personlige computere

Pc’er kaldes ofte pc- eller pc-computere. De er den moderne type personlige computer og er designet til at skabe personlige eller hjemmebaserede virksomheder.

– Uddannelsesmæssige

Disse computere er designet til at studere computeren og specialiserede områder såsom datalogi, beregningsmodellering, statistik, arkitektur, computersprog, programmering eller scripting osv.

– Forretningsapplikationer

Disse computere bruges til forretningsapplikationer, som primært bruges til brug af enkeltpersoner eller små eller store organisationer.

– Medieapplikationer

Disse computere bruges til udveksling og lagring af lyd, video og data via internettet. De omfatter afspilnings- eller optagelses- og afspilningsfunktioner, upload- eller downloadfunktioner, kommunikationsfunktioner som f.eks.

Skriv kommentar