Lad ikke dine kæledyr læse din families hygiejnevaner

Da jeg var barn, tog den gennemsnitlige husstand sig godt af deres dyr. Whapping fortsatte hele tiden i huset. Fussing og hente var en del af tiden. Det var næsten som et højt tryk machoven atmosfære og selv den mindste gestus af omsorg og kærlighed føltes som en delikat buket roser,

Da mine kæledyr var yngre, nød jeg at se dem, da de spillede som små mennesker og behandlede hver fugl i syne som en firkantet pincushion. Det eneste gode var det uundgåelige rod. Men forbered dig, fordi disse dage er væk, og det næstbedste er at bare gøre dig!

Kæledyr ændres ikke til bacon og fjer på show. De er naturlige dyr. Sandheden være kendt, med undtagelse af husdyr, er de fleste kæledyrsejere ikke klar over, at langt de fleste af deres dyr kun har to klør. Katte og hunde er de eneste to naturligt fødte krybdyr, og selv de, herunder både indenlandske og vilde, er kun tobenede. Selvom vi måske har tilføjet en tredje klo i senere udvikling, er det usandsynligt, at vi nogensinde vil erstatte skruen løs hovedstruktur af kløer.

Så når din hund klynker, kan du prøve at tænke tilbage på alle de gange, hvor dyret udførte en handling, som at stå, dreje eller fange en bold, længe før den blev opfundet. Katte sidder ned, katte kæmper, Fs skrabe. Der er et mønster i ordforrådet af foldede fingre og andre kropsdele. Hund vil hente for at redde deres sally, og jeg vil bare give op, når jeg finder en undskyldning for at gøre det samme for at redde livet for mine kæledyr-eller mine børn.

Så er der spørgsmålet om, hvordan man kan gøre det. Alle dyr bruger energi på en eller anden måde. Dette er en uundgåelig del af deres liv, men en kæledyrsejer kan gøre deres bedste for at sikre, at det har sin plads uden at være en byrde. Først og fremmest, når dit kæledyr er vågen, så prøv at give dem en eftermiddagslur for at reducere stress og gas. Kæledyrsejere bør tænke på deres kæledyrs tidsplan og forsøge at forudsige lurtider. Selv når kæledyrsluden er samme dag, skal du gøre noget andet: Tømning af huset efter katteluden pludselig ikke er en mulighed. Selvfølgelig afhænger dette af den omhu, der tages af kæledyret, når det er vågent. En fjer duster, køligere vand, en forfriskende ændring af scene kan alle hjælpe.

Småbørn, som børn, har brug for at bevæge sig rundt, forlægge deres ting, glemme deres lektier og gøre en hel masse andre ting. Mens en ble forandring gør alle gode, en klart ulykkelig kæledyr ejer føles som om hun bliver plaget, og hendes humør er ikke befordrende for deltagelse af hendes følgesvend. Giv dit kæledyr plads til at slappe af. De fleste taler om at give deres dyr en eftermiddagslur, før de kommer, det skal huskes, at de lurer, når de gør det. Lad deres dag blive brugt stille og roligt.

Den største klage fra mange kæledyrsejere er kedsomhed. For mange er det så slemt, at de vælger den menneskelige mulighed. Afbryd telefonen og en uopfordret opkald til en person i familien gør det trick, og selvfølgelig computere fungerer fint, hvis der beboere er stadig rundt, når de har brug for at bruge disse. Selvfølgelig er den mørkere side af at have et kæledyr i huset den beskidte hale. Medmindre du er meget speciel over renlighed, bar kæledyret fra at bruge badeværelset i dit nærvær, vil det generelt undslippe denne opmærksomhed.

Ældre dyr er ikke så let tilfredse. Større dyr bruger deres klør til at grave, og forsøg på at ru hus mindre kæledyr synes at forårsage en større grad af begunstigelse. De fleste mennesker med kæledyr reagerer det samme på visse ubuden gæst med hensyn til SanaDetroit virus. Insekter er direkte destruktive, aggressive ubudne gæster, der søger dine kæledyr hele livet. I nogle tilfælde kan dette ende med at blive dødeligt.

Med dette i tankerne, være hensynsfuld af dit dyr følgesvend. De fleste kæledyr har også visse forventninger. Når dette er forstået, og forventningen er indstillet, kan kæledyret flytte til imaginære verdener, der animerer længe nok til, at disse konsekvenser ikke er en realitet.

Mens deres voksne ejere kan have en bageste hårgrænse sækken, de er normalt ikke til deres kæledyr. I de fleste tilfælde hører vi aldrig, at et kæledyr blev eller bliver ødelagt, kun at de bliver irettesat. Der var engang, at jeg læste en udtalelse om, at dyr ikke skulle behandles med kærlighed og medfølelse, som du ville et menneske. Nu forstår kæledyrsejere, at kærlighed, kærlighed og tankevækkende og undertiden optænding, gøre underværker og dødsfordel kan diskuteres.

De fleste kæledyrsejere er mennesker, der skal behandles som vi er. Deres ejere er ofte stadig i double måde at tænke på.

Skriv kommentar