Sådan gennemføres en undersøgelse af trådløse websteder Del 1

Sådan begynder du

Der er en masse artikler skrevet om, hvordan man gør en trådløs site undersøgelse, men fra hvad jeg har læst de ikke giver den virkelige historie for så vidt angår, hvordan man organiserer, og konceptualisere undersøgelsen. Jeg vil tage en modulær tilgang til undervisning i denne disciplin, som er en heterogen blanding af fysik, erfaring og kreativitet.

Før du begynder site undersøgelse skal du bruge en undersøgelse kit. Disse kits varierer i kompleksitet og pris, men de mest basale kit vil have følgende punkter:

Kort:Kort over det område, der skal undersøges.

* En stor plan er nyttig for fine detaljer

* Du skal bruge flere 8×10 udklipsholder kort til noter i forbindelse med at finde på bestemte steder (et enkelt kort kan fotokopieres – kopier kan udleveres til folk, der arbejder i luftrummet, der har specifikke problemer eller bekymringer).

* En Softcopy Kort er nødvendig for de fleste undersøgelse softwarepakker, rapporter

Bærbar pc med survey-software

* Du skal bruge en undersøgelse konsol. Der er mange undersøgelsesværktøjer derude i disse dage på dette skrive defacto standard er AirMagnet.

* Flere trådløse NIC-kort, der opererer i radiobånd, som du er opmåling (hvert kort synspunkter elementer såsom signal-til-støj, roaming, signalstyrke en smule anderledes. Mange undersøgelsesprodukter indlæse proprietære firmware drivere til hvert enkelt kort, så det har mere præcis kontrol over kortet.

Digitalt kamera, notesbog, 100 fods målebånd.

* Du bliver nødt til at tage nøjagtige noter til fremtidig reference.

Dette er listen over elementer, som du skal medtage i din undersøgelse kit.

Der er flere ting, du bliver nødt til at transskribere, hvis du vil have nøjagtige undersøgelsesdata, der giver dig mulighed for at præsentere dem i en rapport vedrørende:

Der er flere spørgsmål, der skal stilles, og der er ting, der skal bemærkes.

Topografi – Er det et isoskop, obo, Linescan, osv.?

Overfladeniveaufunktioner – højde, træer, bygninger osv.

Air Corsair – Hvis flyet ikke er udstyret med en fungerende radio hjælpemidler (dvs. stemme sender, radar rækkevidde, osv.) landmåleren nødt til let at holde gashåndtaget stick, indtil flyet er i niveau med jorden.

Tidligere undersøgelsesdata – Noter tidligere undersøgelsesoplysninger (Randolph meter eller målebånd)

TBH – Dette vil være relevant for dit nuværende flymiljø og for det, der sker i øjeblikket.

FSS – Breddegrad, længdegrad, højde, tryk, vandstand

Luftrum – besat eller tilgængeligt under 2000′

ISDN – Er allerede tilsluttet den timespecifikke timeserver

if(ady) – Hvis det er tilgængeligt, skal du kontrollere FSS-signalet

Akse – næsehjul (ileronDL), halerotor (ilo)

tel – Telemetrisk helpdesk

“-com” – Ring personligt ind

“BSS” – Kamera sikret lukket eller online

anyahu – Ja, det er navnet på den person, der filtrerer isoids

kegle – kegle bruges til at beskrive isoid fyldt område mellem fre stort set samme område

rds – Radio detektorer

airs – Audio Intercom

hatt – Ja, det er den person, der også kontrollerer isoids

drenge – Faktisk den person, der fører tilsyn med isogram

Der er flere ting, der skal kontrolleres regelmæssigt, og helst kan du tage en rådgiverven eller slægtning sammen med dig under undersøgelsen. Nedenfor er de ting, der skal søges efter …

1. RFID-chips (Radio Frequency Identification). Disse chips er små elektroniske moduler, der bruges til at gemme grundlæggende data om et objekt. Chippen vil have en antenne tilsluttet, og det vil generere et signal om, at identifikation af et objekt vil blive stillet til rådighed inden for et begrænset område. Signalet kan være i form af en klikkende lyd, eller muligvis et bip. Disse chips er ofte knyttet til objekter og skjuler data om det objekt, de er knyttet til. Når objektet fjernes, og chippen genbruges, går det oprindelige signal tabt.

2. objektets form, der skal måles – Nogle chips advarer en operatør ved at generere en form, som visse kriterier er opfyldt. Figuren kan ændres eller duplikeres, så den giver flere oplysninger om objektet.

3. masse af objektet, der skal måles – Den mest almindelige måde at måle massen af et objekt er at gnide din hånd på tværs af et stykke papir. Signalet registreres til computeren i realtid.

Dette er dog bare de grundlæggende ting at kigge efter. Hvad hvis objektet bevæger sig? Hvad hvis det ikke er? målinger kan foretages, så længe objektet er over en vis højde. Husk, at højden beregnes fra bunden af skærmen, og at toppen af objektet er der, hvor signalet sendes.

Sådan fungerer et accelerometer.

Skriv kommentar