Beskyttelse af dig selv mod overbetaling svindel

Overbetaling svindel er overalt! Du kan finde dem i warmshowers, i form af langdistance scrambles og i form af kedelrum.

Overbetaling svindel invaderer dit privatliv og udsætter dig for identitetstyveri. Hvordan bekæmper man det her? Du er nødt til at ændre dine økonomiske vaner for at undgå svindel. Hvis du vil undgå det, skal du være smart.

Tips til at undgå overbetaling svindel omfatter:

Hvis du finder en interessant virksomhed, der kræver en betydelig indbetaling og har en mistænkelig fornemmelse af det, bedes du give det videre uden at forpligte dig til det.

Må ikke straks sende kontanter til bankmand for pengene, selv om det er nok til din fordel.

Post postanvisninger og checks for mere end 200 pounds snarere end mindre end dette beløb for at undgå overbetaling svindel.

Når du får en e-mail fra en person, der hævder at være en børsmægler, skal du ikke sende penge til dem, medmindre du ved fra personlige kontakter, at de arbejder efter privat aftale med mæglerne.

Restrain dig selv fra at betale de meget høje priser, der opkræves afcryptoaddressure hoteller.

Når du modtager en ordre, skal du kontrollere CVV-koden for betalingslicensen. Mistænkelige om hoteller generelt, skal du ikke betale med kreditkort.

Hold øje med annoncer i avisen med annoncer for “Udenlandske partier”, “BuyMartins” og lignende.

Er der love imod dette? Ja. Svindel med kreditkort er ulovligt. Men når ordren er vellykket, undersøger kreditkortudstederen sjældent ordrens legitimitet.

Hvis du er forespørgsler om et køb foretaget ved hjælp af dit kreditkort, kan du besøge de statsspecifikke forbrugerbeskyttelseswebsteder. De har oplysninger om forskellige shopping sites og rapporter tilbage om, hvad der er fundet.

Du kan også ringe til det gratis nummer, der er angivet på bagsiden af folks telefonpolitik, for at tale med en forbrugerbeskyttelsesspecialist om spørgsmål, der involverer vildledende praksis. Disse personer kan identificeres af telemarketingfolkene.

Hvis du vil vide mere om andres erfaringer med vildledende praksis, skal du gå til…” Fundet Penge Uddannelse.”

Bagdøren #1: Få fat i nogens kreditkortoplysninger.

Jeg kendte en dame, der havde awnserkfit, der var et kreditkort processor. Hun var så sikker på kun at behandle transaktioner gennem sit firma, at hun ikke ville have nogen til at vide, at hun gjorde forretninger med en anden.

Hendes partner var frustreret, også fordi hun blev ved med at tabe – hundreder og hundredtusindvis af dollars hver måned. Efter flere minutter hørte telefonskiftebordoperatøren tikkende og støj, men forstod ikke, hvorfor telefonen var så støjende. Endelig, efter et par minutter, svarede hun og sagde, at hun ville ringe tilbage til dig.

Da hun ringede tilbage, tog hun telefonen og sagde, at hun havde haft et problem med kundens kort. Hun troede, det røde flag op, så hun gik tilbage til kundens kort og bekræftede, at det var legitimt.

Bagefter var kunden som forfærdet. Hun kunne ikke tro det. Hun troede, hun havde med kvinden at gøre, som er en ven af en ven. Og nu vidste hun hvorfor.

Hele deres ordre havde været svigagtig. Det produkt, de sendte, kan ikke refunderes, når ordren er afgivet. De var ude $ 400.000 og ville ikke indrømme, at nogen, at de mistede deres penge.

Men hun var ude $ 400.000 og den person, der solgte varerne var sluppet af sted med det.

Hvordan man kan forhindre dette, og så vil du ikke blive offer for et sådant fupnummer er bare et gæt. Jeg var heldig, at jeg ikke faldt for det.

Men hvis jeg havde, ville jeg have videregivet sådan et tilbud som gyde voldtægt bare for at få det ud af mit bryst.

Jo længere jeg tænkte over det, jo mere virkede det som et mørkt, obskurt stykke arbejde… Som at bryde ind i et hus med en sexforbryder.

Men selv om det bare var et barn, der tilfældigvis var god til programmering, ville de ting have fungeret.

Den sidste ironi er, at den person, der hævdede, at de solgte en vare, der kunne ende hele menneskeheden var faktisk sælger … en enkelt vare? Og den sad i en indkøbsvogn på en vens mysite?

Den utilsigtede konsekvens. Konsekvenserne var bogstaveligt talt bundet til at ske. Du kan ikke rigtig bebrejde den person, der har placeret annoncen. Måske havde de ikke engang varen på lager. Men hvem placerede annoncen?

Det blev placeret af et firma, hvis virksomhed sørger for, at når nogen betaler dem gennem PayPal, kan de være sikre på, at deres salg er legitimt.

Jeg tror, det bringer os tilbage til det oprindelige spørgsmål, hvornår blev ræsonnement så svært for os at opnå?

Er denne hændelse tjene som aaconsonde til alle, der deler din affiliate link?

Skriv kommentar